2tomaatjes.nl

Zaterdag, 13 Februari

Laatste updatedi, 16 sep 2014 9am

Vlees voorgerecht recepten

Gekarameliseerde ui -en prosciuttotaart

Recept gekarameliseerde ui -en prosciuttotaartEenvoudig en snel recept voor een taart van bladerdeeg met boterzachte ui en Italiaanse ham, lekker als borrelhapje of voorgerecht: Gekarameliseerde ui- en prosciuttotaart.

Lees meer...

Gerookte kipsalade

Gerookte kipsaladeLekker fris voorgerecht met kip, noten en fruit: Gerookte kipsalade.

Lees meer...

Eendenborst met vijgen en druiven

eendenborstmet vijgen en druivenSeizoensrecept voor een elegant voorgerecht van wild met fruit, lekker voor het kerstdiener: Eendenborst met vijgen en druiven.

Lees meer...

Romige uiensoep

romige uiensoepRecept voor een dikke romige soep op basis van kippenbouillon en uien met een scheutje witte wijn: romige uiensoep.

Lees meer...

Bleekselderijsoep

recept bleekselderijsoepEenvoudig recept voor een groentesoep op basis van bleekselderij die smakelijk is te garneren met spekjes of kaas: bleekselderijsoep.

Lees meer...

Prei Vichysoisse

recept prei vichysoisseEen Frans streekrecept voor een koude smakelijke soep van prei, ui, aardappel en bleekselderij: Prei Vichysoisse.

Lees meer...

Watermeloensalade

recept watermeloensaladeEen recept voor een zomerse salade met een verrassende combinatie van ingredienten en smaken

Lees meer...

Bresaola met rucola en Parmezaan

recept bresaola met rucola en ParmezaanEenvoudig Italiaans streekrecept voor een voorgerecht van luchtgedroogd rundvlees met raketsla: Bresaola met rucola en Parmezaan.

Lees meer...

Carpaccio met raapstelen

recept carpaccio met raapstelenSnel en eenvoudig recept voor een smakelijke salade als voorgerecht

Lees meer...

Brood met paté van konijn

recept brood met paté van konijnSeizoensrecept voor een winters voorgerecht van wild, ideaal voor het kerstmenu omdat dit enkele dagen van te voren bereid kan worden: brood met paté van konijn.

Lees meer...

Preisoep met blauwe kaas

recept preisoep met blauwe kaasSnel en eenvoudig recept voor een bijzondere soep op basis van prei op smaak gebracht met pittige blauwe kaas: Preisoep met blauwe kaas.

Lees meer...

Asperge consommé

Recept aspergeconsommeRecept voor een eenvoudige heldere en geklaarde bouillon op basis van asperges en peterselie: Asperge consommé.

Lees meer...

Aspergesalade met sinaasappel

Recept aspergesalade met sinaasappelEenvoudig en licht voorgerecht van asperges met sinaasappel en ham met een honing-mosterd sausje, ook te serveren als lunchgerecht: Aspergesalade met sinaasappel.

Lees meer...

Aspergecarpaccio

recept aspergecarpaccioSeizoensrecept voor flinterdun gesneden asperges met ham op een bedje van rucola met een lichte dressing: Aspergecarpaccio.

Lees meer...

Soep van asperge-mousseline

recept aspergemousselineSeizoensrecept voor een romige soep op basis van een luchtige puree van de lente-groente bij uitstek, asperges: Soep van asperge-mousseline.

Lees meer...

Carpaccio met paprikapesto en Parmezaan

recept carpaccio met paprikapesto en ParmezaanEenvoudig en licht Italiaans voorgerecht van dungesneden rundvlees met een frisse pesto van rode paprika en vlokken Parmezaanse kaas: Carpaccio met paprikapesto en Parmezaan.

Lees meer...

Salade aux noix

recept salade aux noix

Frans recept voor een eenvoudige salade boordevol walnoten en spek met een eenvoudige vinaigrette op basis van mosterd en notenolie: Salade au noix.

Lees meer...

Escargots

recept escargots

Traditioneel Frans streekrecept voor een voorgerecht van slakken bereid in de oven met knoflook en kruiden: Escargots.

Lees meer...